DINNER MENU

ディナーメニュー
Bouchée apéritive and amuse-bouche are served to all of the course menus and pré-dessert is served to the menu with dessert.
全てのコースにミニアペリティフ、アミューズブッシュ、デザート付きのコースにはプレデセールが付きます。

  • Starter & Main Course

    前菜・メイン ¥4,300
  • Starter & Main Course & Dessert

    前菜・メイン・デザート ¥4,800

STARTER

前菜

   Pumpkin soup with gruyère cheese cromesquis
かぼちゃのヴルーテ(スープ)、グリュイエールチーズのクロメスキ 

Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavored with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り

                     Wild Ramier pigeon sausage, persimmon, acidic enoki mushrooms
“ピジョン・ラミエ”森鳩のソーセージ、柿、酸味を効かせたえのき茸
                    
Mushrooms infused in a poultry broth, grilled duck liver foie gras
きのこで香りを抽出した鶏ブイヨン、グリエした鴨のフォアグラ
 (+¥1.500)

MAIN

メイン

Ainame poelé, eringi mushrooms cooked in a calamansi juice, smoked green sauce
アイナメのポワレ、カラマンシー風味のエリンギ、スモークグリーンソース

Sawara fish, muscat, verjus sauce, grilled eggplant
天然さわら、葡萄の香り、マスカット、ヴェルジュソース、茄子のグリエ
(+¥1,000)
                    
Roasted lobster in a cooking pot, seasonal vegetables, peach, citrus sauce
天然さわら、葡萄の香り、マスカット、ヴェルジュソース、茄子のグリエ
(1/2 lobster +¥3,200 / Whole lobster +¥4,800 )

Nigata pork tenderloin, parmesan polenta, seasonal vegetables
新潟県産豚フィレ肉、パルメザンチーズのポレンタ、季節の野菜、トランシェソース

Wild boar stew from Tottori, red wine sauce, preserved tomatoes, black olives, crispy potatoes
鳥取県産イノシシ肉の赤ワイン煮込み、トマトのコンフィ、ブラックオリーブ、クリスピーなじゃが芋
                  (+¥1,500)

    Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
(+¥2,500)

    Pigeon breast from Racan with duck foie in a cabbage roll, pigeon leg preserved with giblets
キャベツの葉で包んだラカン産鳩の胸肉と鴨のフォアグラ、鳩の内臓の詰め物をしたもも肉
(+¥2,800)

DESSERT

デザート

Chestnut biscuit, creamy mandarine and chocolate sauce
栗のビスキュイ、マンダリンオレンジのクリームとチョコレートソース
 
  Passion fruit cream, fresh citrus, lemon sorbet
パッションフルーツのクリームと柑橘類のフルーツ、レモンのソルベ

Warm chocolate tart, peanuts, salted vanilla ice-cream
温かいチョコレートのタルト、塩ヴァニラアイスクリーム、チョコレートのチュイル
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせコース ¥10,000
  • Menu du Chef

    ムニュ ドゥ シェフ ¥13,500

Menu Dégustation
シェフおまかせコース ¥10,000
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ

Wild Ramier pigeon sausage, persimmon, acidic enoki mushrooms
“ピジョン・ラミエ”森鳩のソーセージ、柿、酸味を効かせたえのき茸

Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavored with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り

 Sawara fish, muscat, verjus sauce, grilled eggplant
天然さわら、葡萄の香り、マスカット、ヴェルジュソース、茄子のグリエ
 
 Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション

Pré-dessert
お口直し

Your choice of dessert

お好みのデザート​
Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます

Menu du Chef
ムニュ ドゥ シェフ ¥13,500
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ
     
Sawara fish, muscat, verjus sauce, grilled eggplant
天然さわら、葡萄の香り、マスカット、ヴェルジュソース、茄子のグリエ

Wild Ramier pigeon sausage, persimmon, acidic enoki mushrooms
“ピジョン・ラミエ”森鳩のソーセージ、柿、酸味を効かせたえのき茸

             Mushrooms infused in a poultry broth, grilled duck liver foie gras
きのこで香りを抽出した鶏ブイヨン、グリエした鴨のフォアグラ

 Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
 
     Wild boar stew from Tottori, red wine sauce, preserved tomatoes, black olives, crispy potatoes
鳥取県産イノシシ肉の赤ワイン煮込み、トマトのコンフィ、ブラックオリーブ、クリスピーなじゃが芋

Passion fruit cream, fresh citrus, lemon sorbet
パッションフルーツのクリームと柑橘類のフルーツ、レモンのソルベ

Warm chocolate tart, peanuts, salted vanilla ice-cream
温かいチョコレートのタルト、塩ヴァニラアイスクリーム、チョコレートのチュイル

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます
  • À la Carte

    ア・ラ・カルト

STARTER

前菜
Pumpkin soup with gruyère cheese cromesquis
かぼちゃのヴルーテ(スープ)、グリュイエールチーズのクロメスキ 
¥2,200
                
Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavored with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り
¥2,800

Wild Ramier pigeon sausage, persimmon, acidic enoki mushrooms
“ピジョン・ラミエ”森鳩のソーセージ、柿、酸味を効かせたえのき茸
¥3,200

Mushrooms infused in a poultry broth, grilled duck liver foie gras
きのこで香りを抽出した鶏ブイヨン、グリエした鴨のフォアグラ
  ¥3,600

MAIN

メイン

    Ainame poelé, eringi mushrooms cooked in a calamansi juice, smoked green sauce
アイナメのポワレ、カラマンシー風味のエリンギ、スモークグリーンソース
¥3,200

Sawara fish, muscat, verjus sauce, grilled eggplant
天然さわら、葡萄の香り、マスカット、ヴェルジュソース、茄子のグリエ
¥3,600
                    
Roasted lobster in a cooking pot, seasonal vegetables, peach, citrus sauce
天然さわら、葡萄の香り、マスカット、ヴェルジュソース、茄子のグリエ
Whole lobster ¥6,800

Nigata pork tenderloin, parmesan polenta, seasonal vegetables
新潟県産豚フィレ肉、パルメザンチーズのポレンタ、季節の野菜、トランシェソース
¥3,200
Wild boar stew from Tottori, red wine sauce, preserved tomatoes, black olives, crispy potatoes
鳥取県産イノシシ肉の赤ワイン煮込み、トマトのコンフィ、ブラックオリーブ、クリスピーなじゃが芋
                  ¥3,600

    Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
¥4,600


    Pigeon breast from Racan with duck foie in a cabbage roll, pigeon leg preserved with giblets
キャベツの葉で包んだラカン産鳩の胸肉と鴨のフォアグラ、鳩の内臓の詰め物をしたもも肉
¥8,000

CHEESE

チーズ各種
1種類
¥800~

3種類盛り合わせ
¥1800

DESSERT

デザート
デザート各種 Your choice of dessert
¥1,200

デザート盛り合わせ Desserts assortment
¥2,400





10% service charge for dinner
ディナータイムは上記のお値段より10%のサービス料を加算させて頂いております。