DINNER MENU

ディナーメニュー
Bouchée apéritive and amuse-bouche are served to all of the course menus and pré-dessert is served to the menu with dessert.
全てのコースにミニアペリティフ、アミューズブッシュ、デザート付きのコースにはプレデセールが付きます。
Please add 10% service charge for dinner
ディナータイムは10%のサービス料を加算させて頂いております。
  • Starter & Main Course

    前菜・メイン ¥4,300
  • Starter & Main Course & Dessert

    前菜・メイン・デザート ¥4,800

STARTER

前菜

   Chestnut soup, smoked chicken breast salpicon, dried fruits and spices
シャテーニュ栗のヴルーテ(スープ)、スモークチキン、ドライフルーツとスパイス

Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
 北海道産温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

               Saddle of rabbit stuffed with shrimp, chorizo, squid, mussel and hazelnuts sauce
温かいウサギの背肉、イカ、海老、チョリソー、ムール貝とローストヘーゼルナッツのソース
                    
Gravlax marinated salmon with spider crab, vegetables, herbs, bulgur
サーモンマリネのグラヴラックス風、ズワイ蟹、野菜とハーブ、ブルガー麦

Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
 (+¥1.500)

MAIN

メイン

Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランのソース

Steamed kinmedai fish, squid ink risotto, arugula salad and ginger sauce
金目鯛の蒸し焼き、イカ墨のリゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション
(+¥1,800)
                    
  Roasted lobster with vanilla flavour, pumpkin, mango, saffron sauce
バニラオイルでローストしたオマール海老、かぼちゃ、マンゴー、サフランのブイヨン
(1/2 lobster +¥2,300 / Whole lobster +¥4,800 )

Braised beef cheek, red wine sauce, mashed carrot flavoured with cumin, caramelized onion
牛ほほ肉の赤ワイン煮込み、クミン風味の人参のピュレ、玉ねぎのカラメリゼ

Roasted loin of venison, sauce « Grand Veneur », jerusalem artichoke galette
 エゾ鹿のロースのロティ、グランヴェヌールのソース、菊芋のガレット
(+¥2,500)

    Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
(+¥2,500)

   

DESSERT

デザート

Chestnut "Mont-Blanc", coconut jelly, meringue, chestnut ice-cream
栗のモンブラン、ココナッツのジェリー、メレンゲ、栗のアイスクリーム
 
  Vanilla panna-cotta, strawberry jelly, passion fruit sauce and strawberry sorbet
イチゴのジェリーの上にのったヴァニラのパンナコッタ、パッションフルーツのソース、苺のソルべ

Warm chocolate tart, peanuts, salted vanilla ice-cream
温かいチョコレートのタルト、ピーナッツ、塩ヴァニラアイスクリーム
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせコース ¥10,000
  • Menu du Chef

    ムニュ ドゥ シェフ ¥13,500

Menu Dégustation
シェフおまかせコース ¥10,000
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ

Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション

Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
 北海道産温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

 Steamed kinmedai fish, squid ink risotto, arugula salad and ginger sauce
金目鯛の蒸し焼き、イカ墨のリゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション

 Pan-fried beef sirloin, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション

Pré-dessert
お口直し

Your choice of dessert
お好みのデザート

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます

Menu du Chef
ムニュ ドゥ シェフ ¥13,500
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ
     
Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション

Saddle of rabbit stuffed with shrimp, chorizo, squid, mussel and hazelnuts sauce
温かいウサギの背肉、イカ、海老、チョリソー、ムール貝とローストヘーゼルナッツのソース

             Roasted lobster with vanilla flavour, pumpkin, mango, saffron sauce
バニラオイルでローストしたオマール海老、かぼちゃ、マンゴー、サフランのブイヨン

 Roasted loin of venison, sauce « Grand Veneur », jerusalem artichoke galette
エゾ鹿のロースのロティ、グランヴェヌールのソース、菊芋のガレット

Vanilla panna-cotta, strawberry jelly, passion fruit sauce and strawberry sorbet
イチゴのジェリーの上にのったヴァニラのパンナコッタ、パッションフルーツのソース、苺のソルべ

Warm chocolate tart, peanuts, salted vanilla ice-cream
温かいチョコレートのタルト、ピーナッツ、塩ヴァニラアイスクリーム、チョコレートのチュイル


Served for all guests at the table
シェフのコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます
  • À la Carte

    ア・ラ・カルト

STARTER

前菜
Chestnut soup, smoked chicken breast salpicon, dried fruits and spices
シャテーニュ栗のヴルーテ(スープ)、スモークチキン、ドライフルーツとスパイス
¥2,400
                
Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
 北海道産温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ
¥2,200

Saddle of rabbit stuffed with shrimp, chorizo, squid, mussel and hazelnuts sauce
温かいウサギの背肉、イカ、海老、チョリソー、ムール貝とローストヘーゼルナッツのソース
¥2,800

Gravlax marinated salmon with spider crab, vegetables, herbs, bulgur
サーモンマリネのグラヴラックス風、ズワイ蟹、野菜とハーブ、ブルガー麦
¥2,800
                    
Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
 ¥3,600

MAIN

メイン

  Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランのソース
¥3,200

Steamed kinmedai fish, squid ink risotto, arugula salad and ginger sauce
金目鯛の蒸し焼き、イカ墨のリゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション
¥3,600
                    
Roasted lobster with vanilla flavour, pumpkin, mango, saffron sauce
バニラオイルでローストしたオマール海老、かぼちゃ、マンゴー、サフランのブイヨン
Whole lobster ¥6,800

Braised beef cheek, red wine sauce, mashed carrot flavoured with cumin, caramelized onion
牛ほほ肉の赤ワイン煮込み、クミン風味の人参のピュレ、玉ねぎのカラメリゼ
¥3,200

Roasted loin of venison, sauce « Grand Veneur », jerusalem artichoke galette
 エゾ鹿のロースのロティ、グランヴェヌールのソース、菊芋のガレット
¥4,600

  Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
¥4,600

   

CHEESE

チーズ各種
1種類
¥800~

3種類盛り合わせ
¥1800

デザート各種 Dessert
¥1,200





10% service charge for dinner
ディナータイムは上記のお値段より10%のサービス料を加算させて頂いております。