DINNER MENU

ディナーメニュー
Bouchée apéritive and amuse-bouche are served to all of the course menus and pré-dessert is served to the menu with dessert.
全てのコースにミニアペリティフ、アミューズブッシュ、デザート付きのコースにはプレデセールが付きます。
Please add 10% service charge for dinner
ディナータイムは10%のサービス料を加算させて頂いております。
  • Starter & Main Course

    前菜・メイン ¥4,300
  • Starter & Main Course & Dessert

    前菜・メイン・デザート ¥4,800

STARTER

前菜

   Chestnut soup, smoked chicken breast salpicon, dried fruits and spices
シャテーニュ栗のヴルーテ(スープ)、スモークチキン、ドライフルーツとスパイス

Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavoured with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り

Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
 北海道産温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

               Game meat pie with mallard duck, hen pheasant, apple, onions, grape and beetroot
ジビエ"青首鴨とキジ"のパテ、ビーツジュースであえた林檎・玉ねぎ・葡萄
(+¥1.000)
                    
Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
 (+¥1.500)

Kinmedai fish, brill and spider crab tartar, scallops carpaccio, sea urchins bavarois
金目鯛・平目・ズワイ蟹のタルタル、帆立のカルパッチョ、ウニのババロワ
 (+¥1.800)

MAIN

メイン

Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランのソース

Steamed kinmedai fish, squid ink risotto, arugula salad and ginger sauce
金目鯛の蒸し焼き、イカ墨のリゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション
(+¥1,800)
                    
  Roasted lobster with vanilla flavour, pumpkin, mango, saffron sauce
バニラオイルでローストしたオマール海老、かぼちゃ、マンゴー、サフランのブイヨン
(1/2 lobster +¥2,300 / Whole lobster +¥4,800 )

Braised beef cheek, red wine sauce, mashed carrot flavoured with cumin, caramelized onion
牛ほほ肉の赤ワイン煮込み、クミン風味の人参のピュレ、玉ねぎのカラメリゼ

Roasted loin of venison, sauce « Grand Veneur », jerusalem artichoke galette
 エゾ鹿のロースのロティ、グランヴェヌールのソース、菊芋のガレット
(+¥2,500)

    Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
(+¥2,500)

   

DESSERT

デザート

Chestnut biscuit, creamy mandarine and chocolate sauce
栗のビスキュイ、マンダリンオレンジのクリームとチョコレートソース
 
  Passion fruit cream, fresh citrus, lemon sorbet
パッションフルーツのクリームと柑橘類のフルーツ、レモンのソルベ

Warm chocolate tart, peanuts, salted vanilla ice-cream
温かいチョコレートのタルト、ピーナッツ、塩ヴァニラアイスクリーム、チョコレートのチュイル
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせコース ¥10,000
  • Menu du Chef

    ムニュ ドゥ シェフ ¥13,500

Menu Dégustation
シェフおまかせコース ¥10,000
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ

Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション

Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavored with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り

 Steamed kinmedai fish, squid ink risotto, arugula salad and ginger sauce
金目鯛の蒸し焼き、イカ墨のリゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション

 Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション

Pré-dessert
お口直し

Your choice of dessert

お好みのデザート​
Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます

Menu du Chef
ムニュ ドゥ シェフ ¥13,500
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ
     
Kinmedai fish, brill and spider crab tartar, scallops carpaccio, sea urchins bavarois
金目鯛・平目・ズワイ蟹のタルタル、帆立のカルパッチョ、ウニのババロワ

Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション

             Roasted lobster with vanilla flavour, pumpkin, mango, saffron sauce
バニラオイルでローストしたオマール海老、かぼちゃ、マンゴー、サフランのブイヨン

 Roasted loin of venison, sauce « Grand Veneur », jerusalem artichoke galette
エゾ鹿のロースのロティ、グランヴェヌールのソース、菊芋のガレット

Passion fruit cream, fresh citrus, lemon sorbet
パッションフルーツのクリームと柑橘類のフルーツ、レモンのソルベ

Warm chocolate tart, peanuts, salted vanilla ice-cream
温かいチョコレートのタルト、ピーナッツ、塩ヴァニラアイスクリーム、チョコレートのチュイル

Christmas Menu
クリスマス メニュー ¥15,000
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ
                Lobster jelly flavored with saffron served with "Sturia Vintage" Caviar
オマール海老のジュレサフラン風味、ヴィンテージキャビア"ストゥーリア"
Sea urchins and salon eggs
ウニとイクラ
Duck liver foie gras and chestnut cromesquis
フォアグラと栗のクロメスキ
     
Kinmedai fish, brill and spider crab tartar, scallops carpaccio, sea urchins bavarois
金目鯛・平目・ズワイ蟹のタルタル、帆立のカルパッチョ、ウニのババロワ

             Crispy Amadai fish with edible scales, Jerusalem artichoke, Champagne sauce
甘鯛〜クリスピーなロコ仕立て〜菊芋、シャンパンソース

 Black beef tenderloin from Kagoshima (A4), duck liver foie gras "Rossini" with winter truffle sauce
鹿児島産A4牛フィレ肉、鴨のフォアグラとロッシーニ風冬のトリュフのソース

Christmas cake "Bûche de Noël" with strawberry, kumquat, white chocolate and lime
苺のブーシュドノエル、金柑、ホワイトチョコレートとライム

Cannelé and chocolate lollipop
カヌレとチョコレート

Served for all guests at the table
クリスマスコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます

STARTER

前菜
Chestnut soup, smoked chicken breast salpicon, dried fruits and spices
シャテーニュ栗のヴルーテ(スープ)、スモークチキン、ドライフルーツとスパイス
¥2,400
                
Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavored with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り
¥2,600

Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavored with bacon
北海道産温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ
¥2,200

Game meat pie with mallard duck, hen pheasant, apple, onions, grape and beetroot
  ジビエ"青首鴨とキジ"のパテ、ビーツジュースであえた林檎・玉ねぎ・葡萄
¥3,200
                    
Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
 ¥3,600

Kinmedai fish, brill and spider crab tartar, scallops carpaccio, sea urchins bavarois
金目鯛・平目・ズワイ蟹のタルタル、帆立のカルパッチョ、ウニのババロワ
 ¥3,600

MAIN

メイン

  Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランのソース
¥3,200

Steamed kinmedai fish, squid ink risotto, arugula salad and ginger sauce
金目鯛の蒸し焼き、イカ墨のリゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション
¥3,600
                    
Roasted lobster with vanilla flavour, pumpkin, mango, saffron sauce
バニラオイルでローストしたオマール海老、かぼちゃ、マンゴー、サフランのブイヨン
Whole lobster ¥6,800

Braised beef cheek, red wine sauce, mashed carrot flavoured with cumin, caramelized onion
牛ほほ肉の赤ワイン煮込み、クミン風味の人参のピュレ、玉ねぎのカラメリゼ
¥3,200

Roasted loin of venison, sauce « Grand Veneur », jerusalem artichoke galette
 エゾ鹿のロースのロティ、グランヴェヌールのソース、菊芋のガレット
¥4,600

  Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
¥4,600

   

CHEESE

チーズ各種
1種類
¥800~

3種類盛り合わせ
¥1800

DESSERT

デザート
デザート各種 Your choice of dessert
¥1,200

デザート盛り合わせ Desserts assortment
¥2,400





10% service charge for dinner
ディナータイムは上記のお値段より10%のサービス料を加算させて頂いております。