DINNER MENU

ディナーメニュー
Bouchée apéritive and amuse-bouche are served to all of the course menus and pré-dessert is served to the menu with dessert.
全てのコースにミニアペリティフ、アミューズブッシュ、デザート付きのコースにはプレデセールが付きます。

  • Starter & Main Course

    前菜・メイン ¥4,300
  • Starter & Main Course & Dessert

    前菜・メイン・デザート ¥4,800

STARTER

前菜
 Green lentils soup, smoked eel, cold leeks from Saitama
フランス産のレンズ豆のヴルーテ(スープ)、うなぎ、埼玉県産のポロネギ 
                    
     Vegetables from Hokkaido steamed in a cooking pot, smoked breast of pork and thym « espuma » sauce
 北海道産の温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

Warm saddle of rabbit stuffed with chorizo and shrimp, mussel and hazelnuts sauce
温かいウサギの背肉、チョリソーと海老の詰め物、ムール貝とヘーゼルナッツソース

Duck foie gras coated with gingerbread, mango, passion fruit, Sichuan pepper sauce
パンデピスをまとった鴨のフォアグラ、パッションフルーツとマンゴー、サンショウソース
 (+¥1,800)

Warm white asparagus from France, grapefruit, almonds and olive oil
フランス産の温かいホワイトアスパラガス、柑橘類、アーモンド、オリーブオイル
 (+¥1,900)

MAIN

メイン
Pan-fried « honmébaru », lentils and cabbage, chicken and pig trotter sauce
本メバルのポワレ、レンズ豆、キャベツ、鶏肉と豚足のソース

Steamed fish of the day, lime, yuzu, cauliflower, Champagne sauce
本日の魚の蒸し焼き、ライム、柚子、カリフラワー、シャンパンソース
(+¥1,500)

Roasted quail with seeds and nuts, endive, spinach, quail sauce
フランス産のうずらのロティ、ざっこくとナッツの衣、チコリー、ほうれん草、うずらのソース 

Saddle of lamb in a puff pastry, dried fruits, preserved lemon, red bell pepper
子羊の背肉のパイ包み、ドライフルーツ、レモンコンフェ、ピキオス
(+¥1,800)

Pan-fried beef steak, mashed green peas, vegetables in cabbage, red wine and purple mustard sauce
牛のカイノミのポワレ、グリーンピースのピュレ、キャベツで包んだ野菜、紫マスタードのボルドレーズソース
(+¥2,500)

DESSERT

デザート

Grapefruit with honey, crispy orange, grapefruit and wasabi sorbet
蜂蜜風味のグレープフルーツ、オレンジ、グレープフルーツとわさびのソルベ
 
  Warm smoked chocolate chiboust, pecan nuts, Gianduja ice-cream, chocolate and tonka bean sauce
  温かい「サンタレン」スモークチョコレートのシブースト、ピーカンナッツ、ジャンドゥージャアイスクリーム、トンカ豆風味のチョコレートソース

Chocolate « espuma » mousse, Porto wine cherry in a chocolate shell, redcurrant-raspberry sorbet
ミルクチョコレートの球体、チョコレートのエスプーマ、ポートワイン風味のチェリー、カシスとラズベリーのソルベ
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせコース ¥10,000
  • Menu du Chef

    ムニュ ドゥ シェフ ¥13,500

Menu Dégustation
シェフおまかせコース ¥10,000
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ

Duck foie gras coated with gingerbread, mango, passion fruit, Sichuan pepper sauce
パンデピスをまとった鴨のフォアグラ、パッションフルーツとマンゴー、サンショウソース

Vegetables from Hokkaido steamed in a cooking pot, smoked breast of pork and thym « espuma » sauce
  北海道産の温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

 Steamed fish of the day, lime, yuzu, cauliflower, Champagne sauce
本日の魚の蒸し焼き、ライム、柚子、カリフラワー、シャンパンソース
 
 Roasted quail with seeds and nuts, endive, spinach, quail sauce
フランス産のうずらのロティ、ざっこくとナッツの衣、チコリー、ほうれん草、うずらのソース 

Pré-dessert
お口直し

Your choice of dessert

お好みのデザート​
Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます

Menu du Chef
ムニュ ドゥ シェフ ¥13,500
 
Amuse-bouche
アミューズブッシュ
     
Warm white asparagus from France, grapefruit, almonds and olive oil
フランス産の温かいホワイトアスパラガス、柑橘類、アーモンド、オリーブオイル

Green lentils soup, smoked eel, cold leeks from Saitama
フランス産のレンズ豆のヴルーテ(スープ)、うなぎ、埼玉県産のポロネギ 

            Steamed fish of the day, lime, cauliflower, Champagne sauce
 本日の魚の蒸し焼き、ライム、カリフラワー、シャンパンソース

 Pan-fried beef steak, mashed green peas, vegetables in cabbage, red wine and purple mustard sauce
牛のカイノミのポワレ、グリーンピースのピュレ、キャベツで包んだ野菜、紫マスタードのボルドレーズソース
 
     Saddle of lamb in a puff pastry, dried fruits, preserved lemon, red bell pepper
子羊の背肉のパイ包み、ドライフルーツ、レモンコンフェ、ピキオス

Citrus in a spices syrup, dattes, almonds, crispy orange, mango sorbet
エピスの香りのシロップ、デーツ、柑橘類、アーモンド、オレンジチュイル、マンゴーソルベ

     Chocolate « espuma » mousse, Porto wine cherry in a chocolate shell, redcurrant-raspberry sorbet
ミルクチョコレートの球体、チョコレートのエスプーマ、ポートワイン風味のチェリー、カシスとラズベリーのソルベ

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます
  • À la Carte

    ア・ラ・カルト

STARTER

前菜
Green lentils soup, smoked eel, cold leeks from Saitama
フランス産のレンズ豆のヴルーテ(スープ)、うなぎ、埼玉県産のポロネギ 
¥2,200
                
Vegetables from Hokkaido steamed in a cooking pot, smoked breast of pork and thym « espuma » sauce
北海道産の温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ
¥2,400

Warm saddle of rabbit stuffed with chorizo and shrimp, mussel and hazelnuts sauce
温かいウサギの背肉、チョリソーと海老の詰め物、ムール貝とヘーゼルナッツソース
¥2,800

Duck foie gras coated with gingerbread, mango, passion fruit, Sichuan pepper sauce
パンデピスをまとった鴨のフォアグラ、パッションフルーツとマンゴー、サンショウソース
  ¥3,200

Warm white asparagus from France, grapefruit, almonds and olive oil
フランス産の温かいホワイトアスパラガス、柑橘類、アーモンド、オリーブオイル
  ¥4,200

MAIN

メイン

     Pan-fried « honmébaru », lentils and cabbage, chicken and pig trotter sauce
本メバルのポワレ、レンズ豆、キャベツ、鶏肉と豚足のソース
¥3,200

Steamed fish of the day, lime, cauliflower, Champagne sauce
 本日の魚の蒸し焼き、ライム、カリフラワー、シャンパンソース
¥3,500

Roasted quail with seeds and nuts, endive, spinach, quail sauce
フランス産のうずらのロティ、ざっこくとナッツの衣、チコリー、ほうれん草、うずらのソース 
¥3,200

Saddle of lamb in a puff pastry, dried fruits, preserved lemon, red bell pepper
子羊の背肉のパイ包み、ドライフルーツ、レモンコンフェ、ピキオス
¥3,600

Pan-fried beef steak, mashed green peas, vegetables in cabbage, red wine and purple mustard sauce
牛のカイノミのポワレ、グリーンピースのピュレ、キャベツで包んだ野菜、紫マスタードのボルドレーズソース
¥4,800

CHEESE

チーズ各種
1種類
¥800~

3種類盛り合わせ
¥1800

DESSERT

デザート
デザート各種 Your choice of dessert
¥1,200

デザート盛り合わせ Desserts assortment
¥2,400





10% service charge for dinner
ディナータイムは上記のお値段より10%のサービス料を加算させて頂いております。