LUNCH MENU

ランチメニュー
  • A Menu

    Starter of season & Main of season & Coffee 季節の前菜・季節のメイン ¥2,800 (Not on Saturdays & National Holidays) (平日限定)
  • B Menu

    Starter & Main & Dessert & Coffee 前菜・メイン・デザート ¥3,200
  • C Menu

    Starter & Fish & Meat & Dessert & Coffee 前菜・魚料理・肉料理・デザート ¥4,500
全てのコースにバゲットとコーヒー又は紅茶、エスプレッソ、ハーブティがつきます
カプチーノもしくはカフェオレへの変更(+¥200)、ダブルエスプレッソ(+¥300)
紅茶をマリアージュフレール «アールグレイ フレンチブルー» にグレードアップすることができます(+¥350)
We propose a selection of teas from Mariage Frères (+¥350)
自家製バター Homemade Butter ¥450

STARTER

前菜
Green lentils soup, smoked eel, cold leeks from Saitama {A Menu}
フランス産のレンズ豆のヴルーテ(スープ)、うなぎ、埼玉県産のポロネギ {Aコース}

Vegetables from Hokkaido steamed in a cooking pot, smoked breast of pork and thym « espuma » sauce
 北海道産の温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

Warm saddle of rabbit stuffed with chorizo and shrimp, mussel and hazelnuts sauce
温かいウサギの背肉、チョリソーと海老の詰め物、ムール貝とヘーゼルナッツソース
                    
Warm white asparagus from France, grapefruit, almonds and olive oil
フランス産の温かいホワイトアスパラガス、柑橘類、アーモンド、オリーブオイル
 (+¥1,800)

 Duck foie gras coated with gingerbread, mango, passion fruit, Sichuan pepper sauce
 パンデピスをまとった鴨のフォアグラ、パッションフルーツとマンゴー、サンショウソース
 (+¥2,200)

MAIN

メイン

Pan-fried « honmébaru », lentils and cabbage, chicken and pig trotter sauce
本メバルのポワレ、レンズ豆、キャベツ、鶏肉と豚足のソース

Steamed fish of the day, lime, yuzu, cauliflower, Champagne sauce
本日の魚の蒸し焼き、ライム、柚子、カリフラワー、シャンパンソース
(+¥1,800)

Roasted quail with seeds and nuts, mashed green peas, quail sauce {A Menu}
フランス産のうずらのロティ、ざっこくとナッツの衣、グリーンピース {Aコース}

    Pan-fried beef steak, vegetables in cabbage, red wine and purple mustard sauce
牛のカイノミのポワレ、キャベツで包んだ野菜、紫マスタードのボルドレーズソース
(+¥2,800)

DESSERT

デザート

Vanilla « crème brulée » cherry and sorbet
バニラのクレームブリュレ、桜桃、ソルベ

« Valrhona » dark chocolate hot soufflé with chocolate sorbet
ヴァローナ社チョコレートの温かいスフレ、チョコレートソルベ

Citrus in a spices syrup, dattes, almonds, crispy orange, mango sorbet
エピスの香りのシロップ、デーツ、柑橘類、アーモンド、オレンジチュイル、マンゴーソルベ
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせランチコース ¥7,500

Duck foie gras coated with gingerbread, mango, passion fruit, Sichuan pepper sauce
 パンデピスをまとった鴨のフォアグラ、パッションフルーツとマンゴー、サンショウソース
                    
Vegetables from Hokkaido steamed in a cooking pot, smoked breast of pork and thym « espuma » sauce
北海道産の温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

Steamed fish of the day, lime, yuzu, cauliflower, Champagne sauce
本日の魚の蒸し焼き、ライム、柚子、カリフラワー、シャンパンソース

Roasted quail with seeds and nuts, mashed green peas, quail sauce 
フランス産のうずらのロティ、ざっこくとナッツの衣、グリーンピース 

Your choice of dessert
お好みのデザート

Home made butter, coffee , tea or herb tea
自家製バターとパン、コーヒー付き

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます





Service and Tax included
消費税・サ-ビス料込