LUNCH MENU

ランチメニュー
  • A Menu

    Starter of season & Main of season & Coffee 季節の前菜・季節のメイン ¥2,800 (Not on Saturdays & National Holidays) (平日限定)
  • B Menu

    Starter & Main & Dessert & Coffee 前菜・メイン・デザート ¥3,200
  • C Menu

    Starter & Fish & Meat & Dessert & Coffee 前菜・魚料理・肉料理・デザート ¥4,500
全てのコースにバゲットとコーヒー又は紅茶、エスプレッソ、ハーブティがつきます
カプチーノもしくはカフェオレへの変更(+¥200)、ダブルエスプレッソ(+¥300)
紅茶をマリアージュフレール «アールグレイ フレンチブルー» にグレードアップすることができます(+¥350)
We propose a selection of teas from Mariage Frères (+¥350)
自家製バター Homemade Butter ¥450

STARTER

前菜
Split peas soup, pecorino cheese, onion and anchovy barbajuan {A Menu}
仏産えんどう豆のヴルーテ(スープ)、ペコリーノチーズ、玉ねぎとアンチョビのバルバジュアン{Aコース}

Half-cooked egg and smoked salmon, beetroot, shell and green asparagus sauce
 スモークサーモンと半熟卵、ビーツのピュレ、グリーンアスパラガスと貝のソース

Duck terrine with pistachio, cherry jelly, foie gras
鴨のテリーヌ、チェリーのジュレ、ピスタチオ、フォアグラのクリーム
                    
Scallop tartar and snow-crab in a « daikon » radish rolls, lime, apple jelly
大根のカネロニで巻いた帆立貝とズワイ蟹のタルタル、ライム、林檎のジュレ
 (+¥1,500)

 Pan-fried green asparagus and mushrooms, half-cooked egg yolk, herbs, white wine and cream sauce
グリーンアスパラガスときのこのポワレ、半熟卵黄、ハーブのエミュリュション、白ワインとクリームのソース
 (+¥1,800)

MAIN

メイン

Pan-fried « honmébaru », lentils and cabbage, chicken and pig trotter sauce
本メバルのポワレ、レンズ豆、キャベツ、鶏肉と豚足のソース

« Kuromenuki » fish fillet coated with chorizo, green asparagus, blood orange sabayon cream
チョリソーで包んだ黒メヌキ、グリーンアスパラガスとブラッドオレンジのサバイヨン
(+¥1,800)

Roasted quail with seeds and nuts, citrus, lily bulbs, quail sauce {A Menu}
フランス産のうずらのロティ、雑穀とナッツの衣、柑橘類 {Aコース}

    Pan-fried beef steak, red wine and purple mustard sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、紫マスタードの赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
(+¥2,800)

DESSERT

デザート

Vanilla « crème brulée » cherries, red-currant and raspberry sorbet
ヴァニラのクレームブリュレ、チェリー、木苺とカシスのソルベ

« Gavotte » crispy crêpe stuffed with fig and lemon verbena mousse, raspberry sorbet
イチジクのガボット、ヴェルヴェーヌのエスプーマ、木苺のソルベ

Citrus in a spices syrup, dattes, almonds, crispy orange, mango sorbet
スパイスの香るシロップ、デーツ、柑橘類、アーモンド、オレンジチュイル、マンゴーソルベ
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせランチコース ¥7,500

Scallop tartar and snow-crab in a « daikon » radish rolls, lime, apple jelly
大根のカネロニで巻いた帆立貝とズワイ蟹のタルタル、ライム、林檎のジュレ
                    
Half-cooked silky egg and smoked salmon, beetroot, shell and green asparagus sauce
 スモークサーモンと半熟烏骨鶏卵、ビーツのピュレ、グリーンアスパラガスと貝のソース

« Kuromenuki » fish fillet coated with chorizo, green asparagus, blood orange sabayon cream
チョリソーで包んだ黒メヌキ、グリーンアスパラガスとブラッドオレンジのサバイヨン

Roasted quail with seeds and nuts, citrus, lily bulbs, quail sauce
フランス産のうずらのロティ、雑穀とナッツの衣、柑橘類

Your choice of dessert
お好みのデザート

Home made butter, coffee , tea or herb tea
自家製バターとパン、コーヒー付き

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます





Service and Tax included
消費税・サ-ビス料込