LUNCH MENU

ランチメニュー
  • A Menu

    Starter of season & Main of season & Coffee 季節の前菜・季節のメイン ¥2,800 (Not on Saturdays & National Holidays) (平日限定)
  • B Menu

    Starter & Main & Dessert & Coffee 前菜・メイン・デザート ¥3,200
  • C Menu

    Starter & Fish & Meat & Dessert & Coffee 前菜・魚料理・肉料理・デザート ¥4,500
全てのコースにバゲットとコーヒー又は紅茶、エスプレッソ、ハーブティがつきます
カプチーノもしくはカフェオレへの変更(+¥200)、ダブルエスプレッソ(+¥300)
紅茶をマリアージュフレール «アールグレイ フレンチブルー» にグレードアップすることができます(+¥350)
We propose a selection of teas from Mariage Frères (+¥350)
自家製バター Homemade Butter ¥450

STARTER

前菜
Pumpkin soup with gruyère cheese cromesquis {A Menu}
かぼちゃのヴルーテ(スープ)、グリュイエールチーズのクロメスキ {Aコース}

Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavored with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り

                    Wild Ramier pigeon sausage, persimmon, acidic enoki mushrooms
“ピジョン・ラミエ”森鳩のソーセージ、柿、酸味を効かせたえのき茸
                    
Mushrooms infused in a poultry broth, grilled duck liver foie gras
きのこで香りを抽出した鶏ブイヨン、グリエした鴨のフォアグラ
 (+¥1.500)

MAIN

メイン

Ainame poelé, eringi mushrooms cooked in a calamansi juice, smoked green sauce
アイナメのポワレ、カラマンシー風味のエリンギ、スモークグリーンソース

Sawara fish, muscat, verjus sauce, grilled eggplant
天然さわら、葡萄の香り、マスカット、ヴェルジュソース、茄子のグリエ
(+¥1,500)

Nigata pork tenderloin, parmesan polenta, seasonal vegetables {Aコース}
新潟県産豚フィレ肉、パルメザンチーズのポレンタ、季節の野菜、トランシェソース {A Menu}

Wild boar stew from Tottori, red wine sauce, preserved tomatoes, black olives, crispy potatoes
鳥取県産イノシシ肉の赤ワイン煮込み、トマトのコンフィ、ブラックオリーブ、クリスピーなじゃが芋
                    (+¥1,800)

    Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
(+¥2,800)

DESSERT

デザート

Dark chocolate soufflé with chocolate sorbet
温かいチョコレートのスフレとビターチョコレートのソルベ

« New Style Tiramisu » white chocolate, warm coffee sauce
ホワイトチョコレートの殻に入ったティラミス、温かいコーヒーのソース

Passion fruits cream, fresh citrus, lemon sorbet
パッションフルーツのクリームと柑橘類のフルーツ、レモンのソルベ
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせランチコース ¥7,500

Wild Ramier pigeon sausage, persimmon, acidic enoki mushrooms
“ピジョン・ラミエ”森鳩のソーセージ、柿、酸味を効かせたえのき茸
                    
Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavored with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り

Sawara fish, muscat, verjus sauce, grilled eggplant
天然さわら、葡萄の香り、マスカット、ヴェルジュソース、茄子のグリエ

Nigata pork tenderloin, parmesan polenta, seasonal vegetables
新潟県産豚フィレ肉、パルメザンチーズのポレンタ、季節の野菜、トランシェソース

Your choice of dessert
お好みのデザート

Home made butter, coffee , tea or herb tea
自家製バターとパン、コーヒー付き

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます





5% service charge for lunch
ランチタイムは上記のお値段より5%のサービス料を加算させて頂いております。