LUNCH MENU

ランチメニュー
  • A Menu

    Starter of season & Main of season & Coffee 季節の前菜・季節のメイン ¥2,800 (Not on Saturdays & National Holidays) (平日限定)
  • B Menu

    Starter & Main & Dessert & Coffee 前菜・メイン・デザート ¥3,200
  • C Menu

    Starter & Fish & Meat & Dessert & Coffee 前菜・魚料理・肉料理・デザート ¥4,500
全てのコースにバゲットとコーヒー又は紅茶、エスプレッソ、ハーブティがつきます
カプチーノもしくはカフェオレへの変更(+¥200)、ダブルエスプレッソ(+¥300)
紅茶をマリアージュフレール «アールグレイ フレンチブルー» にグレードアップすることができます(+¥350)
We propose a selection of teas from Mariage Frères (+¥350)
自家製バター Homemade Butter ¥450
5% service charge for lunch
ランチタイムは5%のサービス料を加算させて頂いております。

STARTER

前菜
Chestnut soup, smoked chicken breast salpicon, dried fruits and spices {A Menu}
シャテーニュ栗のヴルーテ(スープ)、スモークチキン、ドライフルーツとスパイス{Aコース}

Soft poached egg, herbal juice, mushrooms fricassée flavoured with Vermouth
 半熟たまご、ハーブのソース、きのこのクリーム煮ベルモット酒の香り

Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
 温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

Gravlax salmon roll with spider crab, vegetables, herbs, bulgur
サーモンマリネのグラヴラックス風、ズワイ蟹、野菜とハーブ、ブルガー麦
                    
Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
 (+¥1.500)

MAIN

メイン

Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランのソース

Steamed kinmedai fish, squid ink risotto, arugula salad and ginger sauce
金目鯛の蒸し焼き、イカ墨のリゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション
(+¥1,800)

Warm pork sausage in a brioche roll, Port wine sauce, mashed potatoes {Aコース}
ブリオッシュのパイ生地で包んだソーセージ、ポルト酒のソース、じゃが芋のピュレ{A Menu}

Braised beef cheek, red wine sauce, mashed carrot flavoured with cumin, caramelized onion
牛ほほ肉の赤ワイン煮込み、クミン風味の人参のピュレ、玉ねぎのカラメリゼ

    Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
(+¥2,800)

DESSERT

デザート

Dark chocolate soufflé with chocolate sorbet
温かいチョコレートのスフレとビターチョコレートのソルベ

« New Style Tiramisu » white chocolate, warm coffee sauce
ホワイトチョコレートの殻に入ったティラミス、温かいコーヒーのソース

Passion fruits cream, fresh citrus, lemon sorbet
パッションフルーツのクリームと柑橘類のフルーツ、レモンのソルベ
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせランチコース ¥7,500

Duck liver foie gras ballotine with gingerbread, mango, passion fruit
鴨のフォアグラ、パンデピス風味、マンゴーとパッション
                    
Vegetables from Hokkaido cooked in a pot with thym, espuma sauce flavoured with bacon
 温野菜のココット煮、タイムとベーコンの香りのエスプーマ

Seafood and fish in a soup tureen, vegetables and saffron sauce, topped with a puff pastry
魚貝のスープ仕立て パイ包み焼き、野菜、サフランんのソース

Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション

Your choice of dessert
お好みのデザート

Home made butter, coffee , tea or herb tea
自家製バターとパン、コーヒー付き

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます