LUNCH MENU

ランチメニュー
  • A Menu

    Starter of season & Main of season & Coffee 季節の前菜・季節のメイン ¥2,800 (Not on Saturdays & National Holidays) (平日限定)
  • B Menu

    Starter & Main & Dessert & Coffee 前菜・メイン・デザート ¥3,200
  • C Menu

    Starter & Fish & Meat & Dessert & Coffee 前菜・魚料理・肉料理・デザート ¥4,500
全てのコースにバゲットとコーヒー又は紅茶、エスプレッソ、ハーブティがつきます
カプチーノもしくはカフェオレへの変更(+¥200)、ダブルエスプレッソ(+¥300)
紅茶をマリアージュフレール «アールグレイ フレンチブルー» にグレードアップすることができます(+¥350)
We propose a selection of teas from Mariage Frères (+¥350)
自家製バター Homemade Butter ¥450

STARTER

前菜
Gazpacho jelly, zucchini, squid, burrata cheese sorbet {A Menu}
ガスパチョのジュレ仕立て、ズッキーニ、イカ、ビュラータチーズのソルベ {Aコース}

Half-cooked egg and smoked salmon, beetroot, shell and green asparagus sauce
 スモークサーモンと半熟卵、ビーツのピュレ、グリーンアスパラガスと貝のソース

Duck terrine with pistachio, cherry jelly, foie gras
鴨のテリーヌ、チェリーのジュレ、ピスタチオ、フォアグラのクリーム
                    
Kinmedai, hirame fish and snow-crab tartar in a « daikon » radish rolls, lime, apple jelly
大根のカネロニで巻いた金目鯛・平目・ズワイ蟹のタルタル、ライム、林檎のジュレ
 (+¥1,500)

 Pan-fried green asparagus and mushrooms, half-cooked egg yolk, herbs, white wine and cream sauce
グリーンアスパラガスときのこのポワレ、半熟卵黄、ハーブのエミュリュション、白ワインとクリームのソース
 (+¥1,800)

MAIN

メイン

« Tokishirazu » salmon fillet, mashed zucchini, citrus and tarragon sauce
北海道産”ときしらず”、ズッキーニのピュレ、柑橘類とエストラゴンのソース

« Kuromenuki » fish fillet coated with chorizo, zucchini, blood orange and saffron sauce
チョリソーの衣をつけた黒メヌキ、ズッキーニ、ブラッドオレンジとサフランのブイヨン
(+¥1,800)

Roasted chicken breast, swiss chard, shrimps, almonds, land and sea sauce {Aコース}
鶏胸肉のロティ、不断草、海老、アーモンド、大地と海のソース {A Menu}

Roasted lamb chops from Aveyron, South west of France, vegetables stuffed with preserved lamb shoulder
仏・アヴェロン産骨付き子羊肉のロティ、子羊肩肉の詰め物をした野菜
                    (+¥2,000)

    Pan-fried beef steak, red wine sauce, grilled leeks and blue cheese tart
牛のカイノミのポワレ、赤ワインソース、グリエしたポロネギのタルト、ブルーチーズのエミュリュション
(+¥2,800)

DESSERT

デザート

Coconut panna-cotta, pineapple jelly and litchi sorbet
ココナッツのパンナコッタ、パイナップルのジュレ、ライチのソルベ

« Gavotte » crispy crêpe stuffed with fig and lemon verbena mousse, raspberry sorbet
イチジクのガボット、ヴェルヴェーヌのエスプーマ、木苺のソルベ

« Caramelia » creamy chocolate, mascarpone and maple syrup espuma, crispy hazelnuts, milk ice-cream
ヴァローナ社“キャラメリア”クリーミーチョコレート、マスカルポーネとメープルシロップのエスプーマ、クリスピープラリネ、ミルクアイスクリーム
  • Menu Dégustation

    シェフおまかせランチコース ¥7,500

Kinmedai, hirame fish and snow-crab tartar in a « daikon » radish rolls, lime, apple jelly
大根のカネロニで巻いた金目鯛・平目・ズワイ蟹のタルタル、ライム、林檎のジュレ
                    
Half-cooked silkie hen egg and smoked salmon, beetroot, shell and green asparagus sauce
 烏骨鶏の半熟卵、スモークサーモン、ビーツのピュレ、グリーンアスパラガスと貝のソース

« Kuromenuki » fish fillet coated with chorizo, zucchini, blood orange and saffron sauce
チョリソーの衣をつけた黒メヌキ、ズッキーニ、ブラッドオレンジとサフランのブイヨン

Roasted chicken breast, swiss chard, shrimps, almonds, land and sea sauce {Aコース}
鶏胸肉のロティ、不断草、海老、アーモンド、大地と海のソース {A Menu}

Your choice of dessert
お好みのデザート

Home made butter, coffee , tea or herb tea
自家製バターとパン、コーヒー付き

Served for all guests at the table
シェフおまかせコースは皆様おそろいでのご注文をお願い申し上げます





Service and Tax included
消費税・サ-ビス料込