クリスマスディナーコース★CHRISTMAS DINNER MENU

シェ オリビエでは12月20日〜25日の間、クリスマススディナーコースをご用意致します。
冬の厳選食材を使用して、集大成ともいえるお料理を皆様にお届けします。
フランスワインのペアリングもご用意致します。お料理とご一緒に是非お楽しみください。

*22日は日曜日ですが、営業致します。
*24日のみ、2回に分けてのご案内となります。
①17:00、17:15、17:30~19:30ご退席のお願い
②20:00、20:15、20:30、20,45、21:00~
*内容の異なるクリスマスランチコースのご用意もございます。(10000円税込・サービス料5%別)

アミューズ…
タラマのタルト、スモークサーモン、イカ墨のチュイル
牛テール肉といくら
フォアグラとポルト酒のクロメスキ
栗のスープ、トリュフのクッション
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帆立貝のエフイュエ仕立て、燻製じゃが芋とトリュフ、オマール海老のソース、
キャビア カヴィアリ社“クリスタル”
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天然キジハタのポワレ、ウニクリーム、シャンパンソース
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岩手県産ホロホロ鳥のラビオリと赤座海老、ジロール茸、スイスチャード、海の香りのブイヨン
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黒トリュフをまとった鴨フォアグラのマカロン、葡萄のシャンティ
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シャロン産“ビュルゴー家”鴨胸肉のロティ、サルミソース、もも肉を包んだキャベツ、ハーブときのこ
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チョコレートとキャラメルのビューシュ・ド・ノエル
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カヌレと棒付きチョコレート

料金:18000円(税込・サービス料10%別)

You are welcome to enjoy this Special Dinner prepared with nice winter ingredients from France and Japan from December 20th (Friday) to 25th (Wednesday) only under reservation. Chez Olivier will be open on Sunday 22nd.

**Reservation schedule time on December 24th :
– At 5:00pm or 5:30pm until 7:30pm
– From 8:00pm (8:30 or 9:00pm)
**Free reservation the other days.

DINNER MENU

Amuses-bouche …
Cod roe « tarama » tart, smoked salmon, squid ink tuile
Beef tail and salmon egg
Duck foie gras and Port wine Cromesquis
Chestnut velouté, truffle puffed bread
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Finely sliced scallops, smoked potatoes and truffle purée, lobster sauce,
Caviar Kaviari « Krystal »
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Pan-fried Kijihata fish, sea urchins cream, Champagne sauce
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Raviole stuffed with Ginea fowl legs from Iwate and Dublin Bay prawns, girolles mushrooms, swiss chards, iodized stock
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Foie gras macaroon coated with black truffle, grape must syrup chantilly
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Roasted duck breast « Burgaud » from Challans, salmis sauce,
cabbage stuffed with legs, herbs and mushrooms
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Chocolate & caramel Christmas cake
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Cannelé, chocolate lollipop

18.000yens(Please add 10% service charge)

-A Christmas course is also available for LUNCH. (10,000 yens + 5% service charge)
Few dishes will be different for Lunch Christmas menu.