クリスマススペシャルコース Christmas 2018

シェ オリビエのクリスマスコースのご案内をさせて頂きます。
キャビアの“ギフトボックス”から始まり、
前菜、お魚料理、お肉料理とデザート盛り合わせの計5品です。
お料理に合わせたワインペアリングもご案内致します。
クリスマススペシャルコースは、
12月22日(土)~25(月)のディナータイムにご用意致します。
(23~25日はランチタイムにもご注文出来ます。要予約。)
24日のディナータイムは17:00~19:30と20:00~に分けてのご案内とさせて頂きます。

For Christmas 2018, Chez Olivier propose you
a special and original menu.
One “Gift box” Caviar for Amuse-bouche, starter, fish,
French meat and Christmas dessert assortment for every guest.
Please find this Menu below.
We propose you this wonderful and unforgettable dinner
on December 22, 23, 24 and 25th only under reservation
(available at lunch on 23, 24 and 25th).
We will suggest you a very nice French wines
pairing to enjoy Olivier’s dishes.
On December 24th , please kindly
select your reservation time.
(from 5:00pm to 7:30pm or from 8:00pm ~ ).

Christmas Menu・クリスマススペシャルコース

¥18.000
(税込・ランチ5%ディナー10%サービス料別)
(+10% service charge for dinner/ 5% charge for lunch)

En-K de caviar by Kaviari
Oeuf surprise, mousseline d’oseille
Araignée de mer rafraichie aux agrumes
Moelleux de pomme de terre
“キャヴィアリ”のキャヴィア“En-K”
サプライズエッグ、スカンポのムース
ずわい蟹 柑橘類の香り
じゃが芋のモワルー
***
Noix de Saint-Jacques contisée à la truffe noire,
risotto d’épeautre aux trompettes et ail noir,
sauce au champagne
黒トリュフをはさんだ帆立貝、
トランペット茸と黒にんにく入りヒトツブ小麦のリゾット、
シャンパンソース
***
Homard breton et ormeau cuisinés au beurre d’algues,
carotte de Kyoto au gingembre sauce aux oursins
ブルターニュ産オマール海老とアワビ 海藻バターと一緒に
京人参 生姜風味、ウニのソース
***
Poitrine de canard de Challand rôtie, foie gras poêlé, truffe noire,
sauce Bordelaise,endive, chou rouge et pomme
シャロン産鴨胸肉のロティ、フォアグラのポワレ、
黒トリュフ、赤ワインソースアンディーブ、紫キャベツと林檎
***
Crème brulée à la pistache, fraises marinées au yuzu
Crémeux de citron vert et meringue
Chocolat et marron, noisettes caramélisées, truffe noire
ピスタチオのクレームブリュレ、苺のマリネ 柚子の香り
ライムクリームとメレンゲ
チョコレートと栗、ヘーゼルナッツキャラメリゼ、黒トリュフ
***
Cannelé, sucette au chocolat
カヌレと棒付きチョコレート