10周年記念シャンパンディナー★Chez Olivier 10th Anniversary

9月7日に、シェ オリビエはオープンから10年を迎えます。
この特別な日に、“ペリエ-ジュエ”シャンパンディナーを開催いたします。
オリビエが開業から創作した代表料理をご用意します。
ペリエ-ジュエのアンバサダーである、ローラン・ペロダン氏が厳選したヴィンテージシャンパンのご案内をいたします。
On Saturday September 7th 2019, « Chez Olivier » will celebrate
the 10 years of opening.
For this very special occasion, we will organize a Champagne dinner
with Maison Perrier-Jouët.
Olivier will prepare a menu made with his most popular creations
since the opening.
Laurent Perraudin, ambassador of Perrier-Jouët will introduce the best vintages of famous Champagne.

Amuses-bouche・アミューズ
Magnum de Perrier-Jouët Grand Brut
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Scallops, spider crab and tsubugai shell in a daikon cannelloni,
green apple, sea urchins and Caviar
ズワイ蟹・帆立貝・ツブ貝の大根カネロニ風、青りんご、ウニとキャビア
Perrier-Jouët- Blanc de blancs
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Steamed kinmedai fish, squid ink spelt risotto, arugula salad and ginger sauce
天然金目鯛の蒸し焼き、麦のイカ墨リゾット、ルッコラと生姜のエミュリュション
Perrier-Jouët- Belle Epoque 2012
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Brittany lobster roasted with vanilla and citrus, yellow beetroot flavoured with Verjus,
lemongrass and saffron sauce
ブルターニュ産オマール海老 バニラオイルと柑橘類、イエロービーツとヴェルジュ葡萄、
レモングラスとサフランのブイヨン
Perrier-Jouët- Belle Epoque 2008
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“Burgaud” duck breast from Challans, red berries and spices sauce
シャロン産“ビュルゴー家”鴨の胸肉、赤い実のフルーツとスパイスのソース
Perrier-Jouët- Belle Epoque Rosé
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Warm chiboust “Santarem” smoked chocolate, pecan nuts, Gianduja
ice-cream, chocolate-tonka beans sauce
温かいシブースト“サンタレン”スモーク チョコレート、ピーカンナッツ、
ジャンドゥーヤ、アイスクリーム、チョコレートとトンカ豆のソース
Coffee , tea or herbal tea
コーヒー、紅茶もしくはハーブティー

皆様と、記念すべき10周年ディナーを
共に過ごせたら嬉しいです。
We would be very touched to have you join us
for this 10 years celebration dinner.

日時:2019年9月7日(土)
受付:18:30~
開始:19:00~
会費:25,000円(税・サービス料込)
Date : Saturday, September 7th
Open : 6:30pm
Dinner Start : 7:00pm
Price : 25.000yens/guest

Reservation by phone : 03 6268 9933
By email : chez.olivier.tokyo@gmail.com